Delo z mladimi bogati: 4. okrogla miza »Gospodarstvo mladim« v sklopu sejma Informativa 2017

Direktor Gonzage Iztok Bizjak se je kot gost pridružil okrogli mizi »Gospodarstvo mladim«, kjer so sodelovali še Boštjan Bevec, direktor Konstrukcij Schwarzmann, Mateja Milost, direktorica družbe Fimago, Ana Laura Rednak, izvršna direktorica Plastike Skaza, Matic Vošnjak, direktor družbe Competo in Maja Bradeško, pomočnica izvršnega direktorja pri Gorenju.


Celovita implementacija optimizacije procesov poslovanja družbe

Celovita implementacija optimizacije procesov poslovanja družbe. Operacija celovite implementacije optimizacije procesov poslovanja družbe sestoji iz izdelave načrtov ukrepanja na identificiranih področjih vključno s konkretnimi predlogi in rešitvami ter asistenco pri implementaciji optimizacij v času trajanja projekta.


Ali ste za igro Pac-Mana?

Pogoji poslovanja se stalno in zelo hitro spreminjajo, kar velja tako za nova kot tudi za že uveljavljena podjetja. Nikoli ne veš, kako hitro bo raslo ali kako se bo razvijalo. Zato se podjetja izogibajo dolgoročnim najemom pisarniških prostorov in se raje odločajo za kaj bolj kratkotrajnega in s tem bolj fleksibilnega. 


Kako lahko dizajn delovnega prostora spodbudi inovativnost, produktivnost in efektivnost?

Zasebne pisarne in delovni boksi - takšne so bile pisarne iz preteklosti, ki so izolirale zaposlene in tako zmanjševale njihovo produktivnost in inovativnost.