O podjetju

Gonzaga kot vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji ponuja raznovrstne rešitve za opremo pisarn, šol, vrtcev, knjižnic, namestitvenih prostorov in zunanjih igral. Z vami je od začetnega izrisa tlorisa do končne montaže, kar na koncu prinese produkt, s katerim ste zadovoljni tako vi, kot mi.

1947

cepovan delavec gorisjki zbormiok uai
separator 1 small 1

Domači čepovanski mizarji ustanovijo tovarno za izdelavo lesnih izdelkov za obnovo v  vojni porušenih domov.

1986

001 LR uai
separator 1 small 1

Tovarna pohištva Čepovan se med prvimi v Sloveniji specializira za izdelavo pohištva za pisarne.

1998

vsi katalogi 010 ArhivGonzaga obdelala Selekta predzadnja stran uai
separator 1 small 1

Ustanovitev družbe Gonzaga

2002

20060711 6584 uai
separator 1 small 1

Gonzaga kupi tovarno v Čepovanu in postane vodilni proizvajalec pisarniškega
pohištva v Sloveniji

2013

gonzaga slika transparent uai
separator 1 small 1

Gonzaga zgradi nov Poslovni center, v katerem sta uprava družbe in sodoben razstavni prostor.

EKIPA

Vodstvo

Oddelek za prodajo na domačem trgu

Oddelek za prodajo na tujih trgih

Tehnični sektor

Računovodstvo

Naša vizija, naše vrednote in naši cilji

Naša vizija je postati prepoznaven proizvajalec pisarniškega pohištva v EU in po svetu ter vzpostaviti komercialno mrežo z lastno blagovno znamko GONZAGA. Da bi to doseglji, spoštujemo tiste vrednote, ki se nam zdijo pri našem poslovanju najbolj pomembne: izdelovanje visoko kakovostnega pohištva, pravičen in odgovoren odnos do naših strank, partnerjev in sodelavcev, ter osredotočenost na razvoj, ki temelji na stalnem opazovanju novih pisarniških in delovnih trendov.

Okoljevarstvena in družbena odgovornost

Delamo vse, kar je v naši moči, da ohranimo neokrnjenost slovenske narave – od začetne dobave surovin do končne montaže pohištva. Upoštevamo vse okoljske zakone, smo FSC® certificirani (C137089), neuporabljen les pa v celoti porabimo za ogrevanje našega proizvodnega obrata z uporabo najsodobnejše peči, ki dosega več kot 90% izkoristek in tako bistveno zniža emisije škodljivih snovi v ozračje. Naša proizvodnja je podrtka s sodobno tehnologijo za proizvodnjo pohištva visoke kvalitete, ki hkrati omogoča proizvodnjo z zmanjšanim vplivom na okolje.

Trajnostni

Srečo imamo, da živimo v tako lepi in čisti deželi kot je Slovenija, kjer lahko na vsakem koraku uživamo v pogledih na neokrnjeno naravo. Zato se po najboljših močeh trudimo, da vso naravo, ki navdihuje tako naš tim kot obiskovalce, ohranimo čim bolj nedotaknjeno. Že od začetka naše poti pa je ena od naših prioritet tudi pravičen in odgovoren odnos do naših strank, sodelavcev in ostalih partnerjev, zaradi česar je podjetje Gonzaga zaupanja vreden partner, s katerim boste varni in zadovoljni v dolgoročnem odnosu.

OBLIKOVALCI

inovativen in uporabniku prijazen dizajn

Bodi prvi obveščen o novostih

Prijavite se na naše e-novice in prejemajte najnovejše informacije ter zanimivosti direktno v vaš e-poštni nabiralnik.